Capturing moments from today... creating memories for a lifetime.

Wat is inclusief bij het complete basispakket?

- 6 uur fotografie
- minstens 300 bewerkte foto's
- extra grote preview binnen een paar dagen
- online privé galerij met jullie beelden
- small wedding album 

starten BIJ 
€ 1.495

BRUILOFTEN & ELOPEMENTS

bekijk meer

Alan en Kyra vierden samen met hun dochtertje Noor hun trouwdag. Samen met Noor gingen we naar Engbertsdijksvenen, een mooi natuurgebied, om wat foto's als gezin maar ook van Alan en Kyra samen te kunnen schieten. Daarna gingen we naar het ouderlijk huis van Alan omdat daar de ceremonie en feest werden gehouden. 

(Volgt nog)

Bruiloft van ALAN & KYRA

RECENTE BRUILOFTEN

Bekijk meer

Voor deze bruiloft reisde ik in November af naar Katwijk aan Zee, voor mij de andere kant van Nederland. Na wat foto's bij een mooie binnenlocatie en aan zee trouwden ze in het Museum van Katwijk aan Zee, vervolgens gingen we na de kerk naar Brasserie Buitenhuis in Valkenburg ZH waar het feest volgde.

(Volgt nog)

JEsse en Willianne

bekijk meer

Jiri en Kate trouwden in het prachtige hotel Pulitzer in Amsterdam. Een hotel aan de grachten met een binnentuin, maar ook fotogenieke plekjes in het hotel. Ook de zaal waar de ceremonie plaatsvond was voor mij om blij van te worden. Kijk je mee?

Bruiloft van JIRI & KATE

marjolijn & Sander

Oh wauw Gerleen!! Die preview!! Prachtig!!! Echt heel mooi!! We zijn nu al mega nieuwsgierig naar de rest! 

3
2

jessie

Hier komt een tweede review. Goede reviews kunnen potentiële klanten overtuigen dat jij een expert bent in je vak.

3
3

karen & sam

Hier komt een derde review. Goede reviews kunnen potentiële klanten overtuigen dat jij een expert bent in je vak.

Het is verstandig om op tijd een fotograaf te boeken, of ik dit nu ben of iemand anders. Het is zo waardevol om je dag te laten vastleggen, en het zou het mooist zijn als dit kan door de fotograaf die jouw interesse wekt en waarvan jij de stijl prachtig vindt. Zorg dus dat je in ieder geval de datum vast laat zetten.

Daarna volgt het kennismaken, als fotograaf vind ik het zo bijzonder dat ik aanwezig mag zijn op jullie bruiloft, onderdeel mag zijn op zo'n bijzonder moment in jullie leven. Daarom is het belangrijk dat er een leuke klik is, een kennismaking is daarom altijd vrijblijvend. Tijdens het gesprek bespreken we jullie trouwplannen en zal ik tips geven als dit nodig is.

datum vaststellen

01.

In de periode tussen ons gesprek en jullie bruiloft kunnen jullie altijd contact met mij opnemen wanneer er nog vragen zijn. Ook probeer ik altijd mee te denken met de planning en fotolocaties. 

Ongeveer twee weken voor de bruiloft zal ik weer contact met je opnemen, wanneer er behoefte is kunnen we altijd even bellen. Verder is een draaiboek voor mij erg handig, zodat ik weet wanneer wat gaat gebeuren, maar ook waar alle locaties zijn.

Voor de bruiloft

02.

Na de bruiloft ontvangen jullie binnen een paar dagen een preview met de eerste foto's. Ik probeer altijd kort de dag weer te geven zodat jullie alvast een idee krijgen hoe de foto's zullen worden. Binnen 6-8 weken ontvangen jullie de rest van de foto's. 
Daarna houden we nog contact voor de foto's die jullie graag terug willen zien komen in het album.

na de bruiloft

03.

Volgende

Werkwijze

Verzenden

Lijkt het je leuk als ik jullie trouwdag ga fotograferen? Vul dan onderstaand contactformulier en ik stuur je binnen een paar dagen vrijblijvend mijn brochure toe.

Ik bekijk je berichtje en je hoort binnen 2 dagen mij!

Verzonden!

Brochure aanvragen

@gerleen.photography

Volg me op Instagram