Hi, Ik Ben Gerleen

OVER

Ik ben Gerleen, geboren en getogen in Overijssel. Samen met mijn man Chiel-Jan en 3 kinderen (Nolan, Romée en Ella) wonen we in Bergentheim, ik zeg altijd vlakbij Hardenberg dan weten mensen vaak wel waar het ongeveer ligt. Qua locatie is het natuurlijk niet erg centraal, maar dit is voor mij niet iets dat mij tegenhoudt toch heel Nederland door te reizen.

Alweer heel wat jaar geleden was ik zelf op zoek naar en trouwfotograaf voor mijn eigen bruiloft, ik wist heel goed wat ik mooi vond maar nergens kon ik die fotograaf vinden. Een aantal jaar later, na de geboorte van Romée heb ik toch maar eens een goede camera gekocht, en zo na het kopen van die "eerste" camera kwam van het één het ander en mag ik nu alweer een aantal jaar allerlei mooie momenten fotograferen, van bruiloften tot liefdevolle gezinnetjes. 

Mijn kracht in fotografie ligt bij mijn nuchterheid. Ook probeer ik alles zo vast te leggen op een manier waar ik zelf als moeder en bruid ook blij van zou worden. Ik wil jullie zo authentiek mogelijk vastleggen, gewoon écht zoals jullie zijn. Ook ben ik dol op alle details, dus hoe mooier de aankleding en details, hoe blijer ik word. Maar vooral dat mijn foto's voor jullie een herinnering wordt van alle mooie momenten zoals zijn gelofte, haar traan en vooral het samenzijn met familie en vrienden. Een herinnering om nooit te vergeten. De herinneringen laten vastleggen is zo belangrijk, helemaal als je iemand moet missen. 

MIJN VERHAAL

Voor mij begint het fotograferen daar waar het draaiboek ophoudt. Fotografie is meer dan alleen de standaard momenten vastleggen, het zijn juist die ‘tussenmomenten’ wat er toe doet. Deze momenten maken een reportage authentiek. Zo wordt jullie bruiloft een persoonlijk verhaal over jullie samen met de mensen van wie je het meest houdt. 

"Jullie bruiloft een persoonlijk verhaal..."

MIJN Geheim

@gerleen.photography

Volg me op Instagram